Ellen Bruss – Feminism

Avui us parlaré sobre un disseny d’Ellen Bruss per a la marca MCA Denver, el vaig trobar investigant dins de la web GDUSA (Graphic Design USA). El següent cartell va ser un dels dissenys premiats per “American Graphic Design Awards 2012”.

Imagen

He decidit fer l’entrada sobre aquest conjunt d’articles ja que el disseny gràfic també ha de tenir moltes vegades una finalitat comunicativa i reivindicativa, no només estètica. Aquest és un bon exemple de disseny gràfic atrevit, reivindicatiu i comunicatiu.

Imagen

Trobo que són uns cartells molt provocatius, ja que parlen de temes polèmics, com ara: sexe, política, art… També crec que cal destacar que tots els cartells estan dissenyats seguint una mateixa cromatografia i estil.

Aquest estil, com podem veure és molt dinàmic, i te ritme. Utilitza una gamma càlida de colors on predomina el taronja, tot i que el logotip està en blau per destacar. Les fotografies majoritàriament estan en blanc i negre o en sèpia.

Imagen

Com a conclusió, trobo que són uns dissenys molt atractius i que potencien la imatge d’una dona forta i guerrera, lliure, espontània i dinàmica. Vol que la figura de la dona ressalti i quedi elevada. És per aquest motiu que he triat aquest tema, perquè sóc dona i visc al segle XXI, segle en el qual les dones som autosuficients i lluitadores, on no depenem dels homes i som lliures.

Crec que la imatge del primer cartell defineix molt el que les dones som, podem veure una silueta femenina deixant-se anar el cabell amb total llibertat mostrant qui és amb el cap ben alt. Aquesta és l’essència de FEMINISM, l’essència de ser dona.

Web de GDUSA: http://www.gdusa.com/contests/agda12/types/gallery.php?g=DM

Web de Ellen Bruss: http://www.ebd.com/detail.aspx?id=203&cid=4

Imagen

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: