Entre tots, Nadal a punt

L’entrada següent parlarà, com d’altres, sobre un disseny trobat al FADfest: “Entre tots, Nadal a punt”. Els dissenys que es mostraran a continuació sorgeixen d’una campanya solidaria de l’ajuntament de Mataró fets per Evil Love.

Imagen

Com podem veure al següent vídeo, aquesta campanya esta basada en la tradició tèxtil mataronina. Els cartells estan confeccionats a mà per part dels habitants de Mataró, tota la ciutat hi va col·laborar de manera solidaria i hi va participar, omplint així els carrers de cartells fets a punt amb diferents missatges relacionats amb el nadal i la solidaritat.


http://www.youtube.com/watch?v=QIRGEkc0VbM

Aquesta campanya va ser guardonada amb els bronzes en dues categories dels Premis LAUS.

En la meva opinió és una campanya molt bonica i que mostra l’esperit solidari de tota una ciutat. Observem com la gent hi col·labora i ajuda als més necessitats, potser per causa de l’esperit nadalenc, però prefereixo pensar que és per raó del sentiment humà que ens motiva a ajudar-nos els uns als altres de manera desinteressada.

Pel que fa al disseny, la idea de fer uns cartells a punt és molt original. Com podem veure el fons és blanc i té uns forats com a plantilla per tal que hi passin els fils. Els colors utilitzats en el teixit són els típics nadalencs (vermells i verds). És un disseny senzill però bonic i sobretot amb un aspecte solidari a destacar.

Com a conclusió, considero que actes com aquests s’han de promoure a tots els pobles i ciutats, i recomano que mireu el vídeo que he deixat més a dalt. En ell podem veure als ciutadans de Mataró, petits i grans, participant en la confecció dels cartells.

Web de Mataró:

http://www.mataro.cat/portal/contingut/noticia/2013/07/11035_Premis_LAUS_campanya_Nadal.html

Web de Evil Love:

http://www.evillove.com/blog/work/ajuntament-de-mataro-campana-de-navidad/

ImagenImagenImagen

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: