Ànima – Ziron

Gràcies a les xerrades de Disseny i la Geltrú que es realitzen a l’EPSEVG i a l’assignatura de Disseny Bàsic, un grup de cinc companys hem pogut iniciar un repte amb Ànima Barcelona, una empresa de disseny.

Imagen

Això ens va fer indagar dins de la seva web, on vaig trobar alguns dissenys que van cridar la meva atenció, entre ells els dissenys de complements informàtics de la marca Ziron. I més concretament, el que més m’ha agradat i sobre el qual parlaré és la funda per ipad Ziron Barcelona.

Imagen

Com podem veure, es tracta d’un skyline de Barcelona en el qual es mostren alguns dels edificis principals, com: la sagrada família, l’anella olímpica, la torre Agbar, etc…

Considero que és un disseny molt simple i agradable a la vista, està realitzat en blanc i negre excepte la tonalitat ataronjada del punt de la “i” Ziron. Aquest disseny va capta la meva atenció per la seva senzillesa i originalitat, si bé és cert que l’skyline de Barcelona el podem trobar en altres articles, aquesta funda em resulta atractiva i amb personalitat, ja que mostra la bellesa i l’arquitectura moderna d’una de les ciutats més plurals del món.

Imagen

Em sento molt lligada a Barcelona i a allò que representa i suposo que és per això que aquesta funda inspira en mi un sentiment de pertinença i de pertànyer al moviment d’aquesta ciutat.

Ànima – Ziron: http://anima.es/ca/projectes/ziron

Ziron: http://ziron.tumblr.com/page/2

Per a tots aquells que vulguin trobar dissenys originals i projectes diferents, poden consultar la web d’Ànima Barcelona. Una empresa fundada el 2002, des que van començar, col·laboren en amb fabricants d’arreu del món, i els seus projectes inclouen una extensa gamma de productes.

A continuació deixo algunes imatges dels productes d’ànima que més m’han impressionat i us animo a visitar la seva web. Espero poder realitzar amb ells un bon projecte i considero que la nostra experiència amb ells ens serà molt útil per al nostre futur.

ImagenImagenImagen

Ànima Barcelona: http://anima.es/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: