Agua recién hecha

Fa unes setmanes vaig tornar a visitar el DHUB on hi havia una exposició temporal dedicada a la VII edició dels premis Disseny per al Reciclatge 2013 (DXR 2013), allà vaig trobar un projecte que em va cridar l’atenció “Agua recién hecha”, premiat a l’estratègia.

És una estratègia per servir aigua als establiments hostalers i proposa purificar l’aigua de l’aixeta mitjançant una tecnologia de membranes i la dispensa a temperatura ambient o freda en el moment de consumir-la. Aquesta aigua es presenta al client en una ampolla de vidre personalitzada i d’ús il·limitat amb el missatge d’Aigua acabada de fer. Els beneficis obtinguts es destinen a l’ONG Enginyeria Sense Fronteres.

Image

En la meva opinió és una estratègia molt ben aconseguida ja que la solució que troba per tal de reduir envasos  comporta una reducció de l’impacte ambiental tant per la reducció del consum com del transport d’ampolles, i ho fa de manera original. Considero aquesta proposta d’EMPORDAIGUA S. L. que és una bona proposta i és mereixedora del premi que ha obtingut.

Pel que fa al grafisme, en ell abunda la simplicitat i la transparència, representa molt bé allò que és, transparent com l’aigua l’ampolla és estilitzada i elegant, digna d’un restaurant de cinc estrelles. Com ja he comentat, aquesta es pot personalitzar incorporant el logotip o la marca de cada restaurant, cosa que afavoreix el seu ús. Els restaurants i hotels poden trobar en aquest projecte una via per donar a conèixer la seva part més conscienciada amb el medi ambient i amb les persones.

Pel que fa al part textual de l’ampolla, cal destacar que el color que es fa servir és el blanc. Com podem observar la paraula AIGUA es de mida superior a la resta. AIGUA, ja que es el contingut d’aquesta ampolla, AIGUA acabada de fer, acabada de sortir de l’aixeta i portada a taula per ser consumida durant l’àpat.

A continuació us deixo el link de la web d’EMPORDAIGUA, una pàgina molt gràfica e interactiva on si cliqueu sobre les diferents icones podreu descobrir els diferents projectes de l’empresa.

http://www.empordaigua.com/

agua recien hecha 2

Referències

Premsa Gencat: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=223968

Diariodesign: http://diariodesign.com/2013/10/premis-disseny-per-al-reciclatge-presenta-los-mejores-trabajos-en-cataluna/

Santa Marta: http://www.santa-marta.com/?p=993

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: