Natura – El número 13

Aquesta entrada és la número 13, un número que alguns intenten evitar o evadir. Jo sóc de les que pensa que les supersticions són infundades, i quan un dia al Natura vaig veure aquesta bossa em va semblar una idea molt original per a trencar amb les supersticions.

El missatge narra d’una manera divertida i gràficament ben il·lustrada fets relacionats amb el número 13 que desmenteixen que aquest està lligat a la mala sort.

Image

Pel que fa al grafisme d’aquesta bossa, si ens fixem tot i que parla del número 13 també fa referencia als gats negres que tanta mala sort es creu que donen, i és per això que fa servir el negre i el groc (colors dels ulls dels gats negres).

Si ens hi fixem en detall el text va incorporant diferents icones al llarg de la narració les quals estan relacionades amb les paraules en les quals s’intercalen. Considero que aquest fet li dona dinamisme i fa que la lectura sigui amena.

Image

Pel que fa a l’altre cara de la bossa, en ella podem veure la paraula sort en angles junt amb la cara d’un gat negre i el número 13, per a qualsevol qui ho vegi pot semblar una contraposició d’idees, ja que ajunta conceptes relacionats amb la mala sort amb la paraula LUCKY. Però és quan gires la bossa quan entens que el número 13 també pot tenir connotacions positives.

Image

Normalment ningú para atenció a les bosses que et donen quan vas a una botiga, però estic segura que la majoria de persones que han tingut a les seves mans aquesta original bossa no han pogut evitar fer-hi una breu ullada o inclús llegir-la a fons. Això succeeix per que crida l’atenció degut als colors i al numero 13 en gran al costat de la cara somrient del famós gat negre. Aquests dos símbols tan associats a la mala sort combinats són l’incentiu idoni per tal de captar l’atenció del públic.

Gràficament, considero que està molt ben composada i que aconsegueix complir el seu propòsit de captar la mirada d’aquells que passen per el seu costat i de no ser una bossa més, d’aquelles que no et pares a mirar.

Espero que aquells que tant a aquells que sou supersticiosos com els que no us hagi agradat aquesta entrada número 13.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: