En aquesta entrada parlaré sobre un projecte relacionat amb un projecte d’integració socioeducativa a través de la formació en disseny gràfic. He considerat apropiat parlar sobre aquest projecte, ja que considero que coses com aquestes s’han de potenciar a la societat.

Image

El sector del disseny gràfic no és un dels que més es treballa al món de la inserció laboral, i és per això trobo convenient donar-ho a conèixer. Considero que el disseny gràfic té la capacitat d’arribar als joves amb facilitat degut a la seva pluralitat i gran diversitat, pot atreure en qualsevol àmbit (des de pàgines webs, imatge corporativa i logotips fins a cartells o vídeos).

A continuació podeu veure algunes de les creacions dels joves als quals ha anat adreçada aquesta formació. “Temps era temps” és un llibre per al qual l’associació Saó-Prat ha realitzat les il·lustracions dels contes, el llibre conté catorze contes de diversos llocs del món.

Image

La següent imatge és d’una pagina web il·lustrada pels joves de Saó-Prat per a la Granja Escola i Escola de Natura L’Auró especialitzada en educació especial.  Per aquesta mateixa escola, l’associació també ha realitzat la gravació i l’edició d’un vídeo promocional de les colònies 2012 – 2013. A continuació també us deixo el vídeo de les colònies, és molt emotiu i us recomano que el visualitzeu, podreu veure com nens amb certes discapacitats interaccionen amb la natura i els animals.

Image

http://www.granjaescolalauro.org/

http://www.youtube.com/watch?v=Hc2ai5o2Iqc&feature=youtu.be

Tot seguit també us deixo un el vídeo mitjançant al qual vaig conèixer aquesta associació i gracies al que he descobert aquest projecte relacionat amb el disseny gràfic. Potser aquesta entrada no és com les anteriors, i no es parla del grafisme d’un objecte o producte concret, però volia donar a conèixer aquest projecte que hi està íntegrament relacionat.

http://www.tv3.cat/videos/4590772/La-Marato-de-la-pobresa-un-any-despres

Referències:

Flickr Saó-Prat: http://www.flickr.com/photos/saoprat/sets/72157629736663312/

Blog TV3: http://blogs.tv3.cat/marato-pobresa

Saó-Prat: http://www.saoprat.net/sao-disseny/serveis-disseny/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: